Să te temi de Domnul

Deuteronomul 6;13 Să te temi de Domnul Dumnezeul tău, să-I slujeşti, şi pe Numele Lui să juri.

4 comentarii:

  1. :) Frica de Domnul este intelepciune...
    parca asa era :-?

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt mai multe versete despre frica de Domnul sau despre intelepciune... mie imi place mult "Proverbele 14:27 Frica de Domnul este un izvor de viaţă, ea ne fereşte de cursele morţii.. "

    RăspundețiȘtergere
  3. Aiureli, draguta, Unele scrieri din Biblie, sunt facute de sefii cultelor religioase, pentru intarirea puterii lor asupra bietilor naivi, fara scoala, inculti, dar tematori de acesti sefi, in sinea lor, mici dumnezei.
    Cum sa te temi de tatal tau? Oare fiul risipitor a fost pedepsit de tatal sau? Tu, ca parinte, sau viitor parinte, ti-ai pedepsi fiii?
    Lasati-o mai moale cu Vechiul Testament. E VECHI!!! Luati de bun, Noul Testament...

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Brumar Vasile... iubesc prea mult Sfanta Scriptura si nu vreau sa intru in discutii fara sens. Il iubesc pe Dumnezeu si ma tem de El... dar e o teama sfanta... nu e vorba de frica sau teama de pedeapsa.
    Ati amintit de fiul risipitor... da... fiul risipitor avea in final o teama sfanta, fata de tatal lui... fiul risipitor s-a intors acasa abia atunci cand " si-a venit in fire" si nu a venit cu pretentii de fiu... faptul ca tatal l-a iertat ne arata dragostea lui Dumnezeu iertatoare, in actiune...

    Ma tem de Dumnezeu pentru ca e Sfant, e Tatal meu, pentru ca ma iubeste...

    RăspundețiȘtergere