Toate au fost făcute prin El

Coloseni 1;16 Pentru că prin El au fost făcute toate lucrurile care sunt în ceruri şi pe pământ, cele văzute şi cele nevăzute: fie scaune de domnii, fie dregătorii, fie domnii, fie stăpâniri. Toate au fost făcute prin El şi pentru El.

2 comentarii:

  1. Felicitari pentru blog...totul este atat de...cald si bun...felicitari pentru modul in care ati aranjat totul. Este inspirativ.

    Am o intrebare.
    Aveti mai multe poze cu versete biblice? Daca vreti as putea sa folosesc uneori poze de la voi la articolele mele care au subiectul potrivit cu versetele din poze....cu citare sursa si link direct la voi...v-ar ajuta?

    Asculta: Destinul lui Dumnezeu cu voi este cu mult deasupra celui mai măreț vis al vostru ! Eu cred în asta și pentru voi !

    Shalom si binecuvantari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru aprecieri. Ideea acestui blog a fost de a aduce in fiecare zi un verset la care sa meditam si sa invatam ceva din el... si cum familia noastra este imprastiata prin lumea asta mare, era modul cel mai usor de a ajunge la acest verset...
    Cu timpul am invatat sa lucram in photoshop... illustrator... si ne-am gandit ca este mult mai expresiv un verset cu o imagine si uite asa s-a conturat acest blog.

    Nu este prea cautat... versetele nu prea sunt la mare cautare pe bloguri... dar continuam pentru familie... este foarte incurajator mai ales pentru cei din strainatate...avem o legatura zilnica prin acest blog(ne simtim mai aproape unii de altii... si nu uitam ca toate sunt in Mana Domnului si numai harul Lui ne tine impreuna)...si pentru cei ce vor sa se bucure alaturi de noi.

    Referitor la alte poze... noi le facem uneori de la 0... unele sunt colaje... altele fotografii facute de noi( unele chiar in gradina nostra, casa)... nu stiu de ce poze ai avea nevoie... dar poti sa folosesti ce vrei de pe aici...nu e nevoie sa dai sursa pentru ca sunt semnate deja... incercam pe viitor sa fim cat mai originali... sa nu luam o imagine de pe net si sa punem doar text... desi pe internet sunt o multime de imagini mult superioare calitativ fata de ce facem noi

    RăspundețiȘtergere