Domnul împărăţeşte!


1 Cronici 16:31 Să se bucure cerurile, şi să se înveselească pământul! Să se spună printre neamuri că Domnul împărăţeşte!

2 comentarii:

  1. Ce frumos e sa stii sa lucrezi la ceva bun pe calculator sau leptop. Din pacate nu ma prea pricep si nici timp nu am indeajuns. Si cred ca multi mai sunt ca mine.

    Dar cel mai frumos lucrul care il putem face cu totii este si pentru cei ce au timp si pentru ceice n-au timp deajuns este acela de-a trai pocainta dupa voia lui Dumnezeu.
    Aici nimeni nu are scuza.
    Un lucru de subliniat este faptul ca pocainta este porunca lui Dumnezeu, inca de la inceputul propovaduirii Domnului Isus Hristos. Nu este ideea pocaitilor, asa cum cred cei mai multi. Aceasta porunca o relateaza evangheliile si as aminti acest fapt la Marcu 1:15.
    El zicea: „S-a împlinit vremea, şi Împărăţia lui Dumnezeu este aproape. Pocăiţi-vă şi credeţi în Evanghelie.”
    De atunci si pana astazi usa pocaintei sta mereu deschisa. Unii au reusit sa intre pe ea, cei drept nu sunt multi, dar sunt. Oare cand vor intra unii in Imparatia Cerurilor prin pocainta, camd mereu o ocolesc iar altii o rastalmacesc, spre pierzarea lor? Daca pocainta nu este dupa Evanghelie, adica dupa voia Domnului Isus, atunci acea pocainta este ca una de paie nu mantuie. Ci ea este doar pentru foc, adica degeaba. Iata care este problema multor confesiuni religioase.
    Astazi cei mai multi lideri religiosi strica acest har, acest favor dupa parerea lor, nu dupa scriptura si se propovaduieste o pocainta ieftina care nu mantuie! Eici este pericolul cel mai mare, ca de la nasterea ta spirituala sa te nasti malformat din punct de vedere spiritual. Domnul Isus a vindecat orice boala. Nu a accepatat-o. La multi, la foarte multi asa zisa pocainta lor este o boala spirituala, fiind nesanatosi in credinta. E nevoie de vindecare spirituala si de o nastere din Dumnezeu. Aceea nu aduce malformatii spirituale.

    Oprindu-ma sa admir aceste frumoase vederi cu versete din biblie, am cugetat la versetul de mai sus, de pe imaginea acestei cladiri cu ceas si un mic turn.
    Si m-am gandit:
    Oare despre mine, despre pocainta mea, poate sa se bucure cerul si cei de pe pamant si pot ei sa vorbeasca de bine despre credincioasia mea, recunoscand in mine ca Domnul Imparateste in inima mea cu adevarat?
    Eu unul nu pot sa-mi ridic capul de rusine, pentru ca sta scris: Cum este El, aşa suntem şi noi în lumea aceasta; astfel se face că dragostea este desăvârşită în noi, pentru ca să avem deplină încredere în ziua judecăţii.(1 Ioan 4:17)
    Cum este El,asa suntem si noi...
    Deci modelul este El!
    Cine poate zice ca este asa ferice de omul acela! Acela are deplina incredere in ziua judecatii! El va intra in Impatarita Cerurilor cu siguranta mantuit!
    De aceea am spus ca pocainta trebuie facuta dupa VOIA Domnului si nu dupa alte modele sau dupa parerea noastra.
    Si fara pocainta nu exista mantuire!
    Doamne, ajuta-ne la aceasta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult, ca v-ati oprit o clipa pe aici.
    Ce fac eu aici, este ca in fiecare zi sa aduc un verset din Sfanta Scriptura.
    E modul meu, de a-mi incepe ziua alaturi de Domnul meu, de a gusta din Cuvantul datator de viata.
    Poate, pare putin... dar versetul zilei, il port cu mine pe tot parcursul zilei, ma gandesc ce pot invata, ce vrea sa-mi spuna acest Cuvant... cum se poate aplica in viata mea.
    Nu pare mult un verset, dar uneori gasesc atata dragoste, intelepciune,putere, curaj pentru ziua respectiva.
    Asa cum ati spus si dv.usa mantuirii este inca deschisa... dar cum putem intra daca nu citim Cuvantul, daca nu-l credem, nu-l intelegem,daca nu-l traim, daca nu se poate aplica in viata noastra?
    Pare putin un verset... dar cu fiecare verset, vrei mai mult... vrei aceasta intelepciune, vrei viata vesnica, vrei sa cunosti pe Cel ce iti vorbeste si astfel ajungi sa nu te mai desparti de El.
    Nu am facut si nu o sa fac reclama acestui blog... vreau ca oamenii care cauta hrana din Cuvant, daca gasesc ceva bun si folositor sa se intoarca...
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere