Religia curată

Iacov 1;27 Religia curată şi neîntinată, înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani şi pe văduve în necazurile lor, şi să ne păzim neîntinaţi de lume.

2 comentarii:

  1. Nu mai stiu daca in comentariul precedent am scris sau nu la sfarsit: „Dupa noi, revelatia naturala este spre intrarea in Rai, iar Taina botezului - spre intrarea in Imparatia cerurilor, o stare mai inalta.”
    In caz ca da, m-a mustrat constiinta ca am zis partea aceasta fara sa atrag atentia ca credintele gresite ataca mai mult sau mai putin chipul pruncesc. Cu asta nu vreau sa spun ca sigur reusesc sa impiedice intrarea in Rai. Numai Dumnezeu stie de la caz la caz.
    Bineinteles, mesajul nu tb aprobat, pt ca nu a fost nici primul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Primul mesaj fusese:
    Am fost membru al Bisericii Evanghelice Romane. La fel si parintii, si bunicii mei. Dar eu m-am convertit si am primit botezul ortodox la 18 ani.
    Pare de necrezut, dar si ortodocsii invatati, la fel ca membrii oricarei alte confesiuni, socotesc ca Biblia sustine invatatura lor de credinta si o contrazice pe a altora. Numai verificand aceasta, vor deveni verosimile pt. cei carora ma adresez, varianta ortodoxa de istorie despre anul 313 d.Hr. si minunile.
    http://arghiraandrei.wordpress.com/2010/07/26/cartea-mea/

    RăspundețiȘtergere